Wat is webdesign?

Wat is webdesign? Dit is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Webdesign omvat namelij

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelnaam voor alle handelingen die worden verricht om een we

Webshop module

In feite is een webshop module niets meer dan een extra optie die u kunt toevoegen aan uw webshop

Copywriting

Copywriting is het schrijven van teksten voor marketing of reclame. De teksten moeten mensen over

Domeinnaam

In feite is een domeinnaam niets meer dan een adres op internet. Dit is bijvoorbeeld het adres van uw website. Ons adres is bijvoorbeeld OpenJet.nl. Domeinnamen zijn ingesteld om het adres voor de bezoeker makkelijk te maken. Achter de schermen bestaat het adres namelijk uit cijfers. In cijfers is een domeinnaam bijvoorbeeld: IP-473926583. Deze getallen worden gebruikt zodat computers verbinding kunnen maken met uw website. Wij zullen u verder niet lastigvallen met de technische details over domeinnamen, maar mocht u toch meer hierover willen weten, neem dan even contact met ons op.

Domeinnaam reserveren

Een goede domeinnaam is zeer belangrijk. Uw domeinnaam speelt namelijk ook een belangrijke rol bij de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Om een domeinnaam te kunnen gebruiken moet u deze eerst registeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een domeinnaam registeren. Een domeinnaam registeren is niet gratis, maar kan wel goedkoop. De prijs is afhankelijk van de populariteit van de domeinnaam. Via een website controleert u of de door u gekozen domeinnaam al bezet is. Is deze vrij, dan kunt u hem direct registeren om te voorkomen dat iemand anders uw domeinnaam 'steelt'. Wij kunnen u hier mee helpen. Daarnaast kunnen wij u in samenwerking met domein broker mr-domein helpen aan goede domeinnamen met historie. Een nieuw concept / website heeft dan in veel gevallen veel sneller resultaat. Vraag naar de mogelijkheden.

Webhosting

Webhosting is een dienst. Webhosting zorgt ervoor dat informatie die op uw website staat ergens opgeslagen kan worden. Ook afbeeldingen of films op uw website worden via webhosting opgeslagen. Uw website of webpagina wordt opgeslagen bij een hostingbedrijf. Het hostingbedrijf is de verstrekker van webruimte, webdiensten en het onderhouden van de bestanden op uw website. Hostingbedrijven doen dit voor individuelen of bedrijven die zelf geen eigen webserver hebben. Er zijn verschillende soorten hosting, maar ook daar gaan wij u niet mee vervelen. Wilt u door ons uw website laten maken dan kunt u kiezen tussen een van deze webhosting pakketten.

Domeinnaam en hosting via OpenJet.nl

Wilt u een domeinnaam registeren en hosting regelen? Dat kan via OpenJet.nl. Via ons kunt u een domeinnaam registeren en webhosting aanvragen. Neem even contact met ons op voor meer info, dan kunnen we direct een afspraak inplannen om uw website in orde te maken.