Copywriting

Copywriting is het schrijven van teksten voor marketing of reclame. De teksten moeten mensen over

Webshop module

In feite is een webshop module niets meer dan een extra optie die u kunt toevoegen aan uw webshop

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelnaam voor alle handelingen die worden verricht om een we

Domeinnaam

In feite is een domeinnaam niets meer dan een adres op internet. Dit is bijvoorbeeld het adres va

Wat is webdesign?

Wat is webdesign? Dit is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Webdesign omvat namelijk veel verschillende facetten op verschillende niveaus. In ieder geval omvat webdesign het vormgeven van het uiterlijk van een website. Vaak hoort echter ook het operationeel maken van de website erbij, dus zorgen dat de internetsite werkend wordt. Soms wordt het technische gedeelte echter door de webdeveloper gedaan. Als webdesign bureau hebben wij al het specialisme in huis.

Webdesign

Webdesign lijkt op het ontwerpen van conventioneel drukwerk maar toch zijn er een aantal opvallende verschillen. Zo kunnen bijvoorbeeld geluidsfragmenten of videoclips ook uitmaken van het takenpakket van een webdesigner, waar dit bij het ontwerpen van drukwerk niet het geval is. In ons portfolio kunt u enkele voorbeelden van onze webdesigns zien. Houd hierbij altijd in gedachten dat wij de look van de website altijd aanpassen aan de wensen van onze klanten. Met onze liefde voor reizen weten wij vaak de prachtigste website designs op te zetten. Wij verzorgen ook webshop design, waarbij we een webwinkel vormgeven en inrichten. De webdeveloper zorgt dan weer dat deze werkt.

Webdevelopment

Een webdeveloper houdt zich bezig met de technische achtergrond van een website. De designer zorgt voor de vormgeving (hoe de website eruit ziet), maar de developer zorgt ervoor dat alles werkt. Als er bijvoorbeeld een button staat dan moet er iets gebeuren als de bezoeker daar op klikt. Ook links, filmpjes of andere zaken moeten goed werken. Daarnaast moet een site goed kunnen functioneren op een mobiele telefoon, tablet, laptop of PC. Hier gebruikt de developer bijvoorbeeld een scripttaal of code voor.