Domeinnaam

In feite is een domeinnaam niets meer dan een adres op internet. Dit is bijvoorbeeld het adres va

Copywriting

Copywriting is het schrijven van teksten voor marketing of reclame. De teksten moeten mensen over

Wat is webdesign?

Wat is webdesign? Dit is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Webdesign omvat namelij

Webshop module

In feite is een webshop module niets meer dan een extra optie die u kunt toevoegen aan uw webshop

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelnaam voor alle handelingen die worden verricht om een website of webpagina hoog te laten scoren in de zoekmachines. Men wil vooral hoog scoren in de organische resultaten (gratis) van de zoekmachine en op bepaalde zoektermen die relevant zijn voor de betreffende pagina of website. Dit heeft te maken met het doel conversie te creëren, dit wil zeggen de bezoeker omzetten in een waardevolle prospect. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, naar de Engelse naam Search Engine Optimization.

SEO Check

Internetmarketing en SEO kunnen niet zonder elkaar. De wereld van SEO is een veranderende markt en hierin kunnen we niet zonder SEO specialisten. Daarom stelt OpenJet zich beschikbaar voor u als SEO specialist. Wij doen in geval van onze websites altijd een SEO check op o.a. de volgende punten:

 • Content analyse
 • Meta tags
 • Link Extractor
 • Snelheidtest

Dit doen we niet door een of andere generator die niet klopt. We kijken alles zelf en handmatig na. Heeft u ook titles en descriptions? Dit regelen wij graag voor u.

SEO Tips

Omdat we u wel een handje op weg willen helpen geven we een aantal SEO tips gratis weg. Echter alles moet met elkaar kloppen wil u website werkelijk resultaten gaan behalen. Onze eerste tip is daarom: laat SEO over aan een SEO specialist zoals OpenJet. Onze andere tips luiden als volgt:

 1. Doe een zoekwoordenonderzoek. Om een goede tekst over een product te kunnen schrijven moet u weten waar uw doelgroep naar zoekt. Een bezoeker die zoekt naar een camping in Valkenburg zoekt ook met die woorden. Dmv seo marketing tools als die van Ahrefs of Sem Rush (tip: bezoek de specialist in Semrush. Lees deze Semrush.com review van seo marktplaats) weet u precies waar uw potentiele klandisie zit.
 2. Neem de zoekterm op in uw URL. Dit is beter voor de zoekmachines.
 3. Titels van pagina's zijn belangrijk. Ze moeten omvatten waar de tekst over gaat maar tellen ook mee voor de score in de zoekmachines. Voor tussenkopjes in uw teksten geldt hetzelfde.
 4. Laat de bezoeker van uw pagina weten wat de volgende stap is. Wat moet de bezoeker doen na het lezen van uw tekst, of na het bezoeken van uw pagina?
 5. Zorg voor metatags: dit is een korte titel en een korte omschrijving die u speciaal schrijft voor de zoekmachines. Als u in de organische zoekresultaten komt te staan dan is dit het eerste wat de bezoeker van uw webpagina ziet!
 6. Gebruikt u afbeeldingen, geef deze dan ook een omschrijving. Afbeeldingen worden namelijk ook geïndexeerd door de zoekmachines!
 7. Gebruik uw zoekterm door de gehele pagina. Als uw portaal over Las Vegas gaat, dan moet dat natuurlijk ook voor de bezoeker duidelijk zijn. Gebruik hem een aantal keer, maar wel met mate. Het te vaak gebruiken van de keywords is namelijk weer niet goed voor zoekmachine optimalisatie.
 8. Schrijf teksten van een redelijke lengte. Te korte tekstjes over de nieuwe zomervakantie zijn niet SEO proof!
 9. Naast tekst op uw website zijn inkomende links naar uw website ook heel belangrijk. In samenspraak met u zullen wij een linkbuilding strategie bepalen. Een linkbuilding campagne is naast tekst en webdesign de belangrijkste activiteit in een SEO traject. Wij laten u graag succesvolle campagnes voor linkbuilding zien die wij in samenwerking met een linkbuilding campagne van Beste Bloggers voor u kunnen opzetten. Met een linkbuilding campagne kunt u sneller resultaat verwachten van de SEO optimalisatie. Beste Bloggers verzorgt de linkbuilding via advertorials via kwalitatieve Nederlandse blogs.

Zoals u ziet hebben onze SEO tips veel te maken met uw teksten. Vergeet dan ook niet deze voor zoekmachines te optimaliseren! Voor meer informatie over SEO of meer search engine optimization tips van Promootjesite.nl kunt u contact opnemen met ons bureau. Overigens kunt u met deze SEO tips al zelf aan de slag.