Webshop module

In feite is een webshop module niets meer dan een extra optie die u kunt toevoegen aan uw webshop

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelnaam voor alle handelingen die worden verricht om een we

Wat is webdesign?

Wat is webdesign? Dit is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Webdesign omvat namelij

Domeinnaam

In feite is een domeinnaam niets meer dan een adres op internet. Dit is bijvoorbeeld het adres va

Twee grote liefdes: websites maken en reizen

OpenJet is ontstaan uit een combinatie van twee grote liefdes: websites maken en reizen. Twee jonge mannen die van reizen hielden besloten dit te combineren met waar zij goed in waren: websites maken. Het duurde niet lang voordat het concept Openjet ontwikkeld was. Websites maken over reizen! OpenJet maakt websites voor iedere organisatie die ook maar iets met reizen te maken heeft. Of u nou een reisbureau, een vakantiebestemming of een vliegtuigmaatschappij bent. Inmiddels heeft OpenJet een heel team van reizigers in dienst, veel meer dan twee mannen!

Reizen

Als we zo veel van reizen houden, reizen we zelf dan ook veel? Jazeker reizen we veel! Maar niet gevreesd, dit betekent niet dat wij vaak onbereikbaar zijn. OpenJet is altijd te bereiken en dankzij ons reisverleden (en -heden) zijn wij juist geschikt om websites te bouwen over reizen en toerisme. Onze experts weten namelijk precies waar uw klanten naar zoeken en wat zij willen! Ook wanneer u geen commercieel bedrijf heeft maar zelf gewoon graag een website over reizen wilt hebben dan kunnen wij u van dienst zijn.

Websites maken

Misschien vindt u het een vreemde combinatie, maar voor ons hangt reizen en websites maken één en één samen. Door ons reisverleden vinden weten wij precies wat reizigers willen en willen weten. Dankzij onze technische achtergrond zijn wij geïnteresseerd in de functionaliteit en de technieken die achter websites hangen. Veel reisorganisaties of toerismebedrijven hebben geen tijd, zin of capaciteit om dit te leren, terwijl een website onmisbaar is voor hun bedrijf. Maar daar komt OpenJet kijken. Gespecialiseerd in toerisme en reizen maken wij uw website perfect! Neem een kijkje in onze portfolio om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Niet over reizen, toch OpenJet?

U heeft geen website of bedrijf dat met reizen of toerisme te maken heeft, maar u wilt toch graag gebruik maken van de diensten van OpenJet.nl. Geen probleem hoor. Wij willen alleen maar benadrukken dat reizen en toerisme onze specialiteit is. Internetmarketing blijft internetmarketing dus in feite maakt het niet uit welke websites we maken. U kunt dus gewoon gebruik maken van onze diensten. Neem snel contact met ons op!