Wat is webdesign?

Wat is webdesign? Dit is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Webdesign omvat namelij

Domeinnaam

In feite is een domeinnaam niets meer dan een adres op internet. Dit is bijvoorbeeld het adres va

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelnaam voor alle handelingen die worden verricht om een we

Copywriting

Copywriting is het schrijven van teksten voor marketing of reclame. De teksten moeten mensen over

Projecten OpenJet

Oké, wij beloven van alles, maar u wilt natuurlijk ook wat zien. Omdat OpenJet dit begrijpt hebben wij besloten om u inzicht te geven in projecten die wij in het verleden met succes hebben afgerond. Sommige projecten lopen nog steeds, omdat onderhoud aan een website eigenlijk altijd nodig is. Als online marketing bureau staan wij altijd aan de zijde van onze klanten. Tevens krijgt u een beeld van voor wat voor type reisorganisaties wij websites of webshops voor hebben gemaakt. Vanzelfsprekend zijn dit enkel betrouwbare bedrijven en veilige webwinkels.

Portfolio webdesigners

In eerste instantie lijkt het projecten overzicht wellicht op een portfolio van onze webdesigners. U ziet natuurlijk onmiddellijk en vooral het design van een website of webshop. Als u onze andere artikelen gelezen heeft over een website of webshop bouwen dan zult u echter meer zien. Op de afbeelding ziet u ogenblikkelijk het design, maar wanneer u naar de website toe gaat zult u zien welke modules er zijn ingebouwd. Zo krijgt u direct een beeld van wat onze webdesigners kunnen maar ook van waar onze technici goed in zijn.

Unieke websites en webshops

Als internet marketing bureau werken wij uitsluitend met professionals die weten wat belangrijk is in de online wereld. Behalve alle onderdelen die wij op deze website de revue hebben laten passeren is er één aspect wat nog niet aan de orde is gekomen en dat is uniciteit. Om op te vallen moet u uniek zijn. OpenJet maakt dan ook voor iedere opdracht een uniek en creatief design en geen enkele webshop wordt door ons precies hetzelfde ingericht. OpenJet is een gerenommeerd online marketing bureau en wij stelen dus ook niet van anderen! Bekijk ons portfolio webdesigners en maak kennis met OpenJet als uw online marketing bureau in de reisbranche.